Nord-Norge byr på lange avstander

Når man ferdes mye i Nord-Norge så vet man at området kan by på lange avstander. Om man reiser kollektivt kan det innebære en del venting og mye dødtid. Når man skal gjennom utkantstrøkene så blir det ofte til at man sitter på ruteb2628309745_6fb23b83ed_bilstasjonen og venter i mange timer. Bussen går kun ett par ganger om dagen. Er man skikkelig uheldig så kan det hende at man blir sittende værfast. På vinteren hender det ofte at hovedveiene blåses igjen med snøfokk. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Når transporten inntreffer så sitter man igjen i flere timer. Tettstedene ligger langt fra hverandre, og man kan gå lei på å se skog og fjell.

Gode råd til den som backpacker gjennom Nord-Norge

Blant mange unge mennesker er det igjen blitt moderne å dra på billigferie, gjerne med buss eller tog, eller med moderne haike-tjenester. Couchsurfing og liknende måter for å skaffe seg overnatting er blitt ganske vanlige. Den som vil ha det billig må regne med at det blir en del venting.

  • Ta alltid med deg en data, eller en tablet.

På det viset unngår du at du mister kontakten, både med de som venter hjemme, så vel som de som skal ta imot deg, eller transportere deg. En litt større skjerm er å foretrekke, fordi man da kan bruke data’en til andre ting også. Skulle man bli sittende fast ett sted, eller ha det kjedelig mens man venter, finnes det da nemlig muligheter for noe som får tiden til å gå fortere. Man kan ta med seg haugevis av e-bøker, eller filmer, om man liker det. En kan også spille enklere spill, slik som det som tilbys hos sverigecasino. Sjansen til å vinne den store jackpoten kan nemlig være ganske nærme. Den som ikke liker riskene og spenningen som dette bringer med seg, kan heller spille mange online-spill gratis.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *