Ofotens Bilruter – en informasjonsside for oppdagelsesreisende

Vi har laget denne siden for å hjelpe deg med å finne fram i vår flotte region. Vi er stolte over det vi har å by på, og vi ønsker å hjelpe deg med å finne frem. Om du er ny i området, og har slått deg ned her, eller om du bare er på besøk, så skal du ha noe igjen for å lese på sidene våre.

Ikke bare for fremmedfolk og søringer

Vi ønsker også å informere Ofotinger om hva som skjer i regionen vår. Derfor kommer vi med jevne mellomrom til å poste nyheter fra kultur, idrett og smått og stort. Det er ofte slik at man ikke utforsker sitt eget hjemsted før man får besøk, og må vise frem litt, men slik trenger det ikke å være. Vi forteller deg om hvor du kan oppleve nye ting, og om hvor de beste stedene i ditt nærmiljø befinner seg.

For turister er det ofte den ville naturen som lokkeruit_campus_narvik

Ofoten er rikt på naturskjønne omgivelser, og tilbyr mange forskjellige opplevelser. Siden området er like nord for Polarsirkelen kan man her oppleve både midnattssol og nordlys i regionen, og man vil finne mange forlystelser, om man er glad i naturen, idrett og vakker villmark.

Narvik er utgangspunktet for oppdagelsesreisen

Knutepunktet for å utforske regionen er Narvik, som tilbyr alle de moderne fasilitetene som man trenger. Med sine 15 000 innbyggere så er Narvik regionens sentrum, og hjemmet til rundt halvparten av regionens innbyggere. Her finner man moderne hoteller, skibakker, og fiskeplasser, for bare å nevne noe.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *