Press "Enter" to skip to content

Om Ofotens-bilruter.no

Dette er min nettside om Europas hovedsteder og storbyer. Om du har vært her før januar 2016 ser du sannsynligvis ganske store endringer. Tidligere var siden et sammensurium av alle slags tema jeg var opptatt av. Nå konsentrerer jeg skrivingen min om hva jeg opplever på mine egne reiser, enten alene eller sammen med venner.

Ofte kombineres reisene med fotballkamper, konserter eller lignende evenement. Spesielt om jeg drar sammen med en eller flere venner. Så langt har jeg fått med meg kamper og konserter i byer som Barcelona, Madrid, Manchester, London, Munchen, Lisboa, København og Stockholm.

Italia står snart for døren, og kanskje dukker det opp en blogg her om den turen. Planen er å besøke Roma, Milano og Firenze. I de to førstnevnte er da selvsagt at det må ses fotball i samme slengen.

Den noe løse planen fremover er å se alle hovedsteder i Europa, med noe få unntak. I etterkant av turene regner jeg med jeg oppdaterer her. Håper leserne mine finner noe de kan dra nytte av!